Ombouw/ Nieuwbouw

Schepen kunnen bij ons terecht voor ombouw van interieur, opbouw en romp. Gepersonaliseerde en goed toepasbare oplossingen zijn onze specialiteit.

Verlengen of inkorten van stalen (of ijzeren) schepen en onderhoud van het vlak en de scheepshuid zijn voor ons bekend terrein.

 

Heeft u een woonboot die opnieuw moet worden ingetimmerd? Of wilt u wellicht een viskotter ombouwen om er met uw gezin mee te gaan varen? Het hele traject kan worden gerealiseerd bij Scheepswerf Nieko.

Uitgebreide projecten als een nieuwe mast, een zeewaardige reling of een verlenging van de romp kunnen wij vanaf ontwerp en rekentafel tot aan realisatie op uw schip begeleiden.

Dankzij onze ingenieurs kunnen wij bijvoorbeeld de constructie van een nieuwe giek in huis laten uittekenen en berekenen. Daardoor loopt de uitvoering van dit soort grote projecten sneller van stapel dan elders.

 

Bent u van plan om helemaal nieuw te laten bouwen? Neem contact op met ons en wij begeleiden uw project vanaf het begin. Vanaf engineering tot ambacht hebben wij alle nodige kennis in huis.

Onze medewerkers komen grotendeels uit de vaarwereld en zijn in staat om hun ervaringen in te brengen als het erom gaat problemen bij u aan boord op te lossen.

Heb jij een project?
Vraag direct om een afspraak.

Uw bericht is ontvangen, wij reageren zo snel mogelijk.