Refit Pleziervaart

 

Het vaarseizoen komt eraan en het een of ander klein schip heeft wat aandacht nodig. Hiervoor kunt u terecht bij Hollander Marine te Franeker. Dicht aan het IJsselmeer én de Waddenzee gelegen zijn wij goed te bereiken - ook is er onverwacht en tijdens een reis iets stuk gegaan.

 

Grote en kleine reparaties kunnen wij van Hollander Marine snel en efficiënt aanpakken. Dankzij ons eigen kraan is uw schip snel het water uit gehaald en ook werkzaamheden aan het onderwaterschip zijn dan geen probleem. Op deze manier kunnen wij makkelijk een boegschroef plaatsen of een midzwaard herstellen.

Is uw schip in grote lijnen op orde maar het mag wat moderner? Uw scheepskussens kunnen bij ons opnieuw worden bekleed of zelfs de hele stoffering worden vervangen.  Wij kunnen samen met u een nieuw (keuken-)ontwerp bedenken en inbouwen. Ook voor (water-)tankinstallaties en leidingwerk hebben wij vak personeel in huis.

Geen twee schepen zijn hetzelfde, en dusdanig flexibel zijn wij dan ook in het bedenken van oplossingen op maat.

 

Onze kennis van klassieke scheepsbouwtechnieken komt ook bij de onderhoudsbeurt van uw schip te pas. Onze experts voor stalen en ijzeren schepen kijken met u mee en samen ontwikkelen wij een plan van aanpak. 

Reparatie nodig? Tijd voor onderhoud?
Vraag direct om een afspraak.

Uw bericht is ontvangen, wij reageren zo snel mogelijk.